Praktijkopleiding Global Mobility

Leerdoelen

De Praktijkopleiding Global Mobility is geschikt voor mensen die met internationale werknemers werken. Dat kunnen internationals zijn die vanuit het buitenland worden aangeworven om in Nederland te werken, maar ook organisaties die personeel over de grens laten werken.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor:

  • HR-adviseurs
  • HR-business partners
  • Global Mobility adviseurs
  • Salarisadministrateurs
  • Recruiters
  • Compensation & Benefit specialisten

De opleiding bestaat uit 4 dagdelen en wordt gegeven door ervaren vakspecialisten. De opleiding is geaccrediteerd door de NIRPA. Er zijn 240 PE punten beschikbaar voor de opleiding.

Locatie / duur

De locatie van de opleiding is het kantoor van Eastwing in Capelle aan den IJssel. Voor grotere groepen kunnen wij de opleiding ook inhouse bij bedrijven aanbieden. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact met ons op.

Kosten

De kosten voor de opleiding (4 dagdelen) bedragen € 1.195 exclusief BTW, dit is inclusief koffie, thee en lunch. Leden van de NIRPA kunnen PE punten krijgen voor het volgen van de opleiding. Wij bieden de opleiding ook inhouse aan voor bedrijven. Neem voor meer informatie contact op.

Start nu!

Heb je interesse in het ontwikkelen van jouw kennis op het gebied van Global Mobility en het bevorderen van jouw carrière? Ons trainingsprogramma biedt een unieke kans om te leren van doorgewinterde professionals en nieuwe inzichten te verwerven in Global Mobility. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar jouw succes!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.