Eastwing Academy

Wij delen onze kennis graag

Wij zijn specialisten op het gebied van Global Mobility. Deze kennis delen wij graag. Wij verzorgen o.a. inhouse trainingen en leiden mensen op via onze praktijkopleiding Global Mobility. Wij delen onze kennis ook via onze nieuwsbrieven en artikelen. Hierdoor helpen wij mee het kennisniveau van HR, payroll en recruitment professionals te vergroten rondom ons mooie vakgebied.

Eastwing Academy

Binnen onze Eastwing Academy bieden wij trainingen aan en onze praktijkopleiding Global Mobility. Deze trainingen worden verzorgd bij ons op kantoor of op verzoek inhouse bij bedrijven. Wij ontwikkelen ook trainingen op maat, waarbij wij aansluiten bij het huidige kennisniveau van de deelnemers. Hieronder is een overzicht opgenomen van een aantal veelvoorkomende trainingen en onze opleiding. Wil je meer informatie over onze trainingen en wanneer deze plaatsvinden? Of ben je op zoek naar een programma op maat over een onderwerp dat hieronder staat of een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Global mobility

Praktijkopleiding Global Mobility

De praktijkopleiding Global Mobility is geschikt voor mensen die met internationale werknemers werken.
Immigratie

Training Visa & Immigratie

Het doel van deze training is om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de basisbeginselen en complexiteiten van het immigratierecht in Nederland te doorgronden.
Sociale zekerheid

Training internationale (loon)belasting en sociale zekerheid

Het doel van deze training is om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de basisbeginselen en complexiteiten van de (loon)belasting en sociale zekerheid op nationaal en internationaal niveau te doorgronden.
30% regeling

Training 30%-regeling en internationale payroll

Het doel van deze training is om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de basisbeginselen en complexiteiten van de 30%-regeling in Nederland en internationale payroll te doorgronden.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.