Immigratie

Voor een geldig verblijf of om legaal te kunnen werken zijn de juiste documenten nodig. Wij zijn gespecialiseerd in immigratie en kunnen ervoor zorgen dat werknemers tijdig en compliant aan de slag kunnen in Nederland of internationaal.

Persoonlijke begeleiding voor het hele gezin

Voor immigratie naar Nederland of internationaal werken gelden juridische regels. Onze ervaren immigratieprofessionals zorgen voor advies en een goede begeleiding bij elke stap van het proces. Het is ons doel tijdig en compliant de juiste visa of vergunningen te verkrijgen voor werknemers.

Wij maken afspraken bij het expat center, ambassades, de IND of gemeenten en kunnen ook begeleiden bij zaken zoals relocatie en de 30%-regeling. Jouw werknemers zijn bij ons in goede handen. Tijdens onze trainingen bieden wij HR professionals kennis en praktische tips rondom immigratie. Wil je meer informatie over het aanvragen van erkend referent schap of wil je de aanvragen voor werk- en verblijfsvergunningen uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ervaren specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in migratie wetgeving en houden de veranderende wetgeving continue in de gaten.

Compliancy

Wij zorgen voor goede informatievoorziening en trainingen rondom de verplichtingen van zowel werknemers als de werkgever.

Tijdig

Wij zorgen een snel en efficiënt proces. Een immigratie die niet op tijd geregeld is, heeft een grote impact, zowel persoonlijk voor de werknemer als zakelijk voor de werkgever.
Wij starten altijd met een intakegesprek als de werknemer nog in het buitenland is. Wij bespreken dan de gezinssituatie, woonwensen en het immigratieproces. Wij starten dan ook direct met de immigratie aanvraag en informatie verzameling. Als alle informatie compleet is, duurt het verkrijgen van een vergunning voor een kennismigrant 2-4 weken.
In principe kan dit binnen de EU, mits de werknemer een EU-nationaliteit heeft. Buiten de EU hangt het af van lokale wetgeving rondom visa en werkvergunningen. Houd er rekening mee dat er mogelijk (ook) gevolgen kunnen zijn voor belastingen en sociale zekerheid. Heb je advies nodig? Neem gerust contact op.
Dit is helaas niet toegestaan op basis van de huidige wetgeving, maar dit kan in de toekomst wellicht wel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Als een werknemer met een niet-EU nationaliteit naar Nederland reist, is wellicht een visum nodig. Dit hangt af van de nationaliteit van de werknemer. Een visum voor Nederland kan worden aangevraagd bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar de werknemer woont.
Als erkend referent ben je verplicht om een werknemer die de status heeft van kennismigrant en uit dienst gaat, binnen 28 dagen af te melden bij de IND. Doe je dat niet of vergeet je dit, dan kan dit gevolgen hebben zoals een waarschuwing of boete vanuit de IND.

Nog vragen? Wij helpen u graag!

Is er een global mobility beleid met vaste services per type uitzending? Vraag ons gerust om een concurrende offerte. Is er geen beleid, dan stellen wij graag samen een passend pakket samen omdat niet elke situatie hetzelfde is. Soms heeft iemand de EU nationaliteit en is er geen immigratie nodig of heeft de werknemer al huisvesting gevonden. In andere gevallen lukt het niet om huisvesting te vinden, maar regelt HR zelf de 30%-aanvraag of immigratie. Wij kijken graag samen naar wat nodig is voor een optimale ondersteuning, passend bij het beschikbare budget. Hieronder staan een aantal voorbeeld pakketten genoemd. Neem vrijblijvend contact op, ook voor internationale situaties.

Pakketinformatie

Compliance care

Relocation care

Complete care

Artikelen die u kunnen helpen!

30%-regeling

Wijzigingen voor de 30%-regeling

Tax

Salarisvereisten voor het jaar 2024

30%-regeling, Tax

De versobering 30%-regeling is een feit, of toch niet?

Immigratie

Verlenging Richtlijn Tijdelijke Bescherming voor Oekraïense vluchtelingen – wat betekent dit voor u als werkgever?

Wat tevreden klanten zeggen...

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in relocatie, immigratie, belastingen en overige global mobility vraagstukken. 

Wij kennen de regels en hebben een uniek (internationaal) netwerk. Wil jij weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? 

Boek hieronder eenvoudig een online afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact op

Bel ons gerust bij vragen of voor een nadere kennismaking

Stel je vraag

Neem contact op via email of whatsapp. 

Bezoek ons

Kom langs, de verse koffie staat al klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvraag voor:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.