Duurzaamheid door Eastwing

Eén van onze kernwaarden is dat wij graag een steentje bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Dit doen wij door het steunen van diverse goede doelen. Daarnaast hebben wij met ons team jaarlijks een Impact Day. Tijdens deze Impact Day gaan wij met het hele team een dag aan de slag voor een goed doel.

Eastwing Impact Day

Als Eastwing vinden wij ons werk super leuk. Wij geloven er ook in dat het goed is als team af en toe even uit de werkomgeving samen te komen.


Dit doen wij jaarlijks door diverse leuke uitjes met het team. Daarnaast hebben wij jaarlijks onze Eastwing Impact Day.
Tijdens deze dag zetten wij ons als team in voor een goed doel en helpen wij mensen. Een mooie en waardevolle ervaring als team en voor de organisatie en mensen die wij helpen.

Trees for all

Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for all bomen in Nederland en in het buitenland. Wij sponsoren Trees for all en compenseren zo voor een deel van onze CO2 uitstoot.

Rode Kruis

Het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Dat is de missie van het Rode Kruis. Als Eastwing voelen wij ons verbonden met deze missie van het Rode Kruis.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.