Training 30%-regeling en internationale payroll

Leerdoelen

Het doel van deze training is om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de basisbeginselen en complexiteiten van de 30%-regeling in Nederland en internationale payroll te doorgronden.

Deelnemers leren over de voorwaarden, het aanvraagproces en de toepassing van de 30%-regeling in de salarisadministratie, evenals de beste praktijken voor het beheren van het proces en het garanderen van naleving. Aan het einde van de training zullen de deelnemers een diepgaand inzicht hebben in de 30%-regeling en uitgerust zijn met de tools en strategieën om het aanvraag- en verwerkingsproces op een conforme en efficiënte manier te beheren, wat resulteert in risico beperking en kostenbesparingen voor het bedrijf en een soepeler proces voor medewerkers (en dus tevredenheid).

Verder worden de basisbeginselen van internationale payroll uitgelegd, o.a. schaduw- en split payroll principes, tax equalization, loonherleiding en de dagenbreuk. Tevens wordt er stilgestaan bij de keuze tussen de toepassing van de 30%-regeling en de mogelijkheden voor ET kosten.

Locatie / duur

De locatie van de opleiding is het kantoor van Eastwing in Capelle aan den IJssel. Voor grotere groepen kunnen wij de opleiding ook inhouse bij bedrijven aanbieden. De duur van de training is 3 uur. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact met ons op.

Kosten

Wij bieden open trainingen aan bij ons op kantoor en inhouse trainingen voor groepen. De prijzen variëren hierdoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, neem vrijblijvend contact op.

Start nu!

Heb je interesse in het ontwikkelen van jouw kennis op het gebied van de 30%-regeling en internationale payroll voor het bevorderen van jouw carrière?

Ons trainingsprogramma biedt een unieke kans om te leren van ervaren professionals en nieuwe inzichten te verwerven in 30%-regeling en internationale salarisadministratie. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar meer kennis!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.