Training Visa & Immigratie

Leerdoelen

Het doel van deze training is om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de basisbeginselen en complexiteiten van het immigratierecht in Nederland te doorgronden.

Deelnemers leren over de verschillende typen vergunningen, de voorwaarden, rechten en verplichtingen van werknemer en werkgever. Aan het einde van de training zullen de deelnemers een diepgaand inzicht hebben op het gebied van VISA’s en immigratie en zijn zij uitgerust met de kennis om het proces op een correcte en efficiënte manier te beheren. Dit resulteert in risicobeperkingen en kostenbesparingen voor het bedrijf naast een betere werknemerservaring.

 

Locatie / duur

De locatie van de opleiding is het kantoor van Eastwing in Capelle aan den IJssel. Voor grotere groepen kunnen wij de opleiding ook inhouse bij bedrijven aanbieden. De duur van de training is 3 uur. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact met ons op.

Kosten

Wij bieden open trainingen aan bij ons op kantoor en inhouse trainingen voor groepen. De prijzen variëren hierdoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, neem vrijblijvend contact op.

Start nu!

Heb je interesse in het ontwikkelen van jouw kennis op het gebied van VISA en immigratie en het bevorderen van jouw carrière?

Ons trainingsprogramma biedt een unieke kans om te leren van ervaren professionals en nieuwe inzichten te verwerven in immigratie. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar meer kennis!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.